Mallow Way, Norwich

A new single storey rear extension that was designed, managed and built by The Construction Co


Brief:

To create a new single storey rear extension which was designed, managed and built by us.

What we did:

The Construction Co were appointed by a business relation to design and build a new rear extension at their home. The client required a new single storey extension that was positioned full width along the rear of their property. This was designed and sized to fall under the limits of permitted development rights. With the inclusion of two velux rooflights and a set of folding doors opening up to their new patio, this space added valuable floor are to the existing kitchen to create a large open plan dining area. The existing ground floor bathroom was removed and adapted to a new layout following the blocking up of a window.

We had been contracted to complete the build up until a plastered shell with the client carrying out the further decoration, flooring, kitchen and bathroom installation works.

Key Points:

  • Designed & built by The Construction Co
  • Contract finished at certain stage
  • UFH installed to Ground Floor kitchen/dining area
  • Client completed finishing works